BİTLİS / MERKEZ - Kireçtaşı Köyü Ortaokulu

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında ilimizde düzenlenen koşu yarışmasında ''Kızlar 100 metre'' kategorisinde okulumuz 7/A Sınıfı öğrencisi Hiranur TUNCA il üçüncüsü olmuştur. Öğrencimize ve emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ock

Dilimizin Zenginlikleri Projesi Kapsamında düzenlenen '' En İyi Cümle/Afiş Yarışması''nda okulumuz 8/A Sınıfı öğrencisi Zeyneb Ecrin YALÇIN; yarışmaya gönderdiği eserle il 2.si olmuştur. Öğrencimizi tebrik ederiz.

Ara

Öğrencilerin derslerine zinde girmelerini sağlamak amacıyla Müdürlüğümüzce "İlk Dersimiz Egzersiz" projesi hayata geçirildi. Bu proje kapsamında öğrencilerimiz; birinci dersin ilk beş dakikasında ders öğretmeninin gözetiminde egzersiz yaparak güne zinde başlayacak.

Ara

Okulumuz 8. sınıf öğrencilerinin LGS' ye yönelik motivasyonlarının artırılması amacıyla lise gezileri düzenlenmiştir.  Bu geziler kapsamında ilimiz Hikmet Kiler Fen Lisesi ve Nurullah Eren Andolu Lisesine ziyarette bulunuldu. Gezi boyunca bize her türlü kolaylığı sağlayan, öğrencilerimize ve bize kapılarını açan okul müdürlerine ve çalışanlarına teşekkür ederiz.

Ara

''Dilimizin Zenginlikleri Projesi'' okullarda yapılacak olan söz varlığını zenginleştirme çalışmaları ile öğrencilerin dilimizin zenginliklerini tanımasını, kültür taşıyıcısı olan sözcüklerimizle buluşmasını, buna bağlı olarak dili iyi kullanmasını, duygu ve düşünce dünyasını geliştirmesini amaçlamaktadır.